HÁZ- ÉS LAKÁSFELÚJÍTÁS

Lakások, családi házak részeinek, vagy akár teljes egészének kulcsrakész felújítása

Partnereink ezért választanak minket

 • icon

  Kamarai igazolás és biztosítás

  Olyan céggel dolgozhat együtt, aki rendelkezik kamarai regisztrációval, biztosítással, jogszerűen, bejegyezve működik. Munkáinkról szerződést kötünk és számlát adunk.

 • icon

  Garanciát vállalunk és a munkánkért helytállunk

  Nem tűnünk el, nem lépünk le a pénzével. Elvégezzük a munkát és készen átadjuk Önnek. Ha szükséges kijavítjuk a hibákat és az elszámolást követően is elérhetőek vagyunk .

 • icon

  Elérhetőek vagyunk, nem cserélgetjük a telefonszámunkat

  A telefonszámunk, publikus, valódi. Igyekszünk gyorsan reagálni minden észrevételre (van olyan, amikor mi is nagyon elfoglaltak vagyunk, de mindenkit visszahívunk). Nem cserélünk számot, nem menekülünk az ügyfelek elől a korábbi munkáink miatt.

 • icon

  Tartjuk magunkat a megállapodásunkhoz

  Amit elvállaltunk, amiben megállapodtunk azt betartjuk és elvégezzük. Korrekten működünk. Nem játszunk piti játszmákat sem a beépítendő anyagokkal, sem munkaórákkal, sem mással.

 • icon

  Azt javasoljuk ami összességében a legjobb, a legoptimálisabb a partnerünknek

  Nem mindig a legdrágább a legjobb…sőt! Mindig őszintén elmondjuk a véleményünket és folyamatosan keressük azt a megoldást, amely összességében a legjobb a partnerünknek. Vigyázunk partnerünk pénzére és segítünk megtalálni azt a megoldást, amely hosszútávon a legoptimálisabb esztétikailag, műszakilag és használhatósági szempontból is.

Hívjon minket

és munkatársunk felméri az Ön igényeit a kalkuláció elkészítéséhez

IDE JÖN A VISSZAHÍVÁS BOX!

További információ, megrendelés: +36 70 41-41-411 Hívható este és hétvégén is!
Visszahíváshoz, kérjük töltse ki az űrlapot és kattintson a KÜLD gombra.

Név*

Telefonszám*:

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS: az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz hogy a VMR Technic Kft. az adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott módon, a fent megadott személyes adataimat tájékoztatás, értékesítés ajánlat küldése és telefonos visszahívás céljából kezelje. A személyes adatok megadásával és elküldésével kijelentem, hogy a VMR Technic Kft. adatkezelési tájékoztatóját megismertem és azt elfogadom, az adatok elküldését és ezzel az adatkezelési hozzájárulást a tájékoztató ismeretében teszem meg. Tudomásom van arról, hogy a személyes adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonhatom.