Olló utca 1-es számú lakás

ELKELT!!!

Cím: 1165. Budapest, Olló utca 21. (1 számú lakás)

Ingatlan jellege: 3 lakásos társasház.
Telek alapterület: 435 m2
Lakás alapterület: 137 m2
Szintek száma: 2
Szobák száma: Nappali + 4 szoba

A XVI. kerület kimondottan csendes, rendezett részén épülő triplex házban lakás eladó. Nagyon jó közlekedési összeköttetés a központtal, a közelben van HÉV megálló, a buszmegálló gyalog könnyen elérhető. Iskola, óvoda, élelmiszer boltok találhatóak a környéken. Többgyermekes családnak és összeköltözőknek is ajánljuk.

A ház 435 nm-es telken helyezkedik el és “A” kategóriás energia tanúsítvánnyal és kondenzációs cirkó kazánnal rendelkezik.

A lakás kétszintes, modern, minimál stílusú, jó elosztású, igényes kivitelezésű, napfényes. A felső szint teljes belmagasságú (nem tetőtéri).
A lakás lakóterülete 137 m2. Nappalival és a 4 szobával rendelkező lakásban kényelmesen elfér egy család. Mindkét szinten van fürdőszoba és gardrób, mely szintén a kényelmet szolgálja.
A földszinten található a tágas amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdőszoba, előszoba, lépcsőház, közlekedő, 1 szoba, 15 nm-es terasz, a teraszról nyíló tároló helyiség.
Az emeleten található a 3 szoba, fürdőszoba és a 18 nm-es erkély, mely mindhárom szobából és a fürdőszobából elérhető.
Burkolatok, szaniterek még választhatóak.

A ház, ill. a lakás építésénél előtérbe kerültek az az új technológiák alkalmazása, mint a 3 légkamrás műanyag hőszigetelő ablakok, 15 cm vastag homlokzati hőszigetelés, kondenzációs cirkó kazán.
Továbbá a kényelmes lakótér kialakítására is gondoltunk, mint saját, önálló leválasztott kert rész, térkövezett gépkocsi beálló, riasztó előkészítés, klíma előkészítés, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor.