Olló utca 2-es számú lakás

ELKELT!!!

Cím: 1165. Budapest, Olló utca 21. (2 számú lakás)

Ingatlan jellege: 3 lakásos társasház.
Telek alapterület: 435 nm
Ingatlan alapterület: 86 nm
Szintek száma: 2
Szobák száma: Nappali + 2 szoba

A XVI. kerület kimondottan csendes, rendezett részén épülő triplex házban lakás eladó. Nagyon jó közlekedési összeköttetés a központtal, a közelben van HÉV megálló, a buszmegálló gyalog könnyen elérhető. Iskola, óvoda, élelmiszer boltok találhatóak a környéken.

A ház 435 nm-es telken helyezkedik el és “A” kategóriás energia tanúsítvánnyal és kondenzációs cirkó kazánnal rendelkezik.

A lakás kétszintes, modern, minimál stílusú, jó elosztású, igényes kivitelezésű, napfényes. A felső szint teljes belmagasságú (nem tetőtéri).
A lakás lakóterülete 86 m2, nappalival és a 2 szobával rendelkezik.
A földszinten található a tágas amerikai konyhás nappali, előszoba, lépcsőház, wc, 25 nm-es terasz és a kertből nyiló tároló helyiség.
Az emeleten található a 2 szoba, a fürdőszoba és egy 12 nm-es erkély.
Burkolatok, szaniterek még választhatóak.

A ház, ill. a lakás építésénél előtérbe kerültek az az új technológiák alkalmazása, mint a 3 légkamrás műanyag hőszigetelő ablakok, 15 cm vastag homlokzati hőszigetelés, kondenzációs cirkó kazán.
Továbbá a kényelmes lakótér kialakítására is gondoltunk, mint saját, önálló leválasztott kert rész, térkövezett gépkocsi beálló, riasztó előkészítés, klíma előkészítés, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor.