Párta utca 2-es számú lakás

ELKELT!!!

Cím: 1165. Budapest, Párta utca 98. (2 számú lakás)

Ingatlan jellege: 2 lakásos társasház.
Telek alapterület: 667m²
Lakás alapterület: 130m²
Szintek száma: 2
Szobák száma: Nappali + 3 szoba

A XVI. kerület nyugodt, csendes, családi házas övezetében épülő duplex házban lakás eladó. Jó közlekedési összeköttetés a központtal, a buszmegálló gyalog könnyen elérhető. Iskola, óvoda, élelmiszer boltok találhatóak a környéken. Többgyermekes családnak és összeköltözőknek is ajánljuk.

A lakás kétszintes, modern, minimál stílusú, jó elosztású, igényes kivitelezésű, napfényes. A felső szint teljes belmagasságú (nem tetőtéri).

A lakás lakóterülete 130 m2. Nappalival és a 3 szobával rendelkező lakásban kényelmesen elfér egy család. Mindkét szinten van gardrób és wc, mely szintén a kényelmet szolgálja.

A földszinten található a tágas amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdőszoba, wc, előszoba, lépcsőház, 1 szoba, 26 nm-es terasz és az udvarról nyíló tároló helyiség. Az emeleten található a 3 szoba, fürdőszoba, wc és gardrób.
Burkolatok, szaniterek még választhatóak.

A ház, ill. a lakás építésénél előtérbe kerültek az az új technológiák alkalmazása, mint a 3 légkamrás műanyag hőszigetelő ablakok, kondenzációs cirkó kazán és 10 cm vastag homlokzati hőszigetelés, a jelenlegi legmodernebb falazási technológiát képviselő PTH dryfix klíma tégla felhasználásával

Továbbá a kényelmes lakótér kialakítására is gondoltunk, mint saját, önálló leválasztott kert rész, térkövezett gépkocsi beálló, riasztó előkészítés, klíma előkészítés, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor.