Viola utca 68. 1-es számú lakás

ELKELT!

Cím: 1162. Budapest, Viola utca 68. (1 számú lakás)

Ingatlan jellege: 3 lakásos társasház.
Telek alapterület: 279 m2
Lakás alapterület: 160 m2
Szintek száma: 2
Szobák száma: Nappali + 4 szoba

A XVI. kerület kimondottan csendes, rendezett részén épülő triplex házban lakás eladó. Nagyon jó közlekedési összeköttetés a központtal, a buszmegálló gyalog könnyen elérhető.

A ház 279 nm-es telken helyezkedik el és kondenzációs cirkó kazánnal rendelkezik.

A lakás kétszintes, modern, minimál stílusú, jó elosztású, igényes kivitelezésű, napfényes. A felső szint teljes belmagasságú (nem tetőtéri).

A lakás lakóterülete 160 m2. Nappalival és a 4 szobával rendelkező lakásban kényelmesen elfér egy család. Mindkét szinten van fürdőszoba, mely szintén a kényelmet szolgálja.

A földszinten található a tágas amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdőszoba, előszoba, lépcsőház, 1 szoba, 20 nm-es terasz, és egy tároló helyiség.

Az emeleten található 3 szoba, fürdőszoba és 2 gardrób.

Olasz-spanyol burkolatok, szaniterek még választhatóak.

A ház, ill. a lakás építésénél előtérbe kerültek az az új technológiák alkalmazása, mint a, 6 légkamrás 3 rétegű emelt hőszigetelésű műanyag ablakok, Porotherm 30 cm-es falazat 13 cm Dryvit réteggel, energiatakarékos kondenzációs cirkó kazán.

Továbbá a kényelmes lakótér kialakítására is gondoltunk, mint saját, önálló leválasztott kert rész, térkövezett gépkocsi beálló 2 autó részére, riasztó előkészítés, klíma előkészítés, napelem előkészítés, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor.

Fényképekkel dokumentált kivitelezés.

További információ, megrendelés: +36 70 41-41-411 Hívható este és hétvégén is!
Visszahíváshoz, kérjük töltse ki az űrlapot és kattintson a KÜLD gombra.

Név*

Telefonszám*:

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS: az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz hogy a VMR Technic Kft. az adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott módon, a fent megadott személyes adataimat tájékoztatás, értékesítés ajánlat küldése és telefonos visszahívás céljából kezelje. A személyes adatok megadásával és elküldésével kijelentem, hogy a VMR Technic Kft. adatkezelési tájékoztatóját megismertem és azt elfogadom, az adatok elküldését és ezzel az adatkezelési hozzájárulást a tájékoztató ismeretében teszem meg. Tudomásom van arról, hogy a személyes adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonhatom.