Vámosgyörk utca 1-es számú lakás

ELKELT!!!

Cím: 1163. Budapest, Vámosgyörk utca (1 számú lakás)

Ingatlan jellege: 2 lakásos társasház.
Telek alapterület: 1170 m²
Lakás alapterület: 147 m²
Szintek száma: 2
Szobák száma: Nappali + 4 szoba

A ház, ill. a lakás építésénél előtérbe kerültek az az új technológiák alkalmazása, mint a 3 légkamrás műanyag hőszigetelő ablakok, kondenzációs cirkó kazán, 15 cm vastag homlokzati hőszigetelés.
Továbbá a kényelmes lakótér kialakítására is gondoltunk, mint saját, önálló leválasztott kert rész, térkövezett gépkocsi beálló, riasztó előkészítés, klíma előkészítés, a fürdőben törölközőszárítós radiátor.

A XVI. kerületben, Sashalom nyugodt, családi házas övezetében épülő duplex házban lakás eladó. A közelben van HÉV és buszmegálló. A sashalmi piac és élelmiszer bolt található az utca végén.

A ház 1170 nm-es telken helyezkedik el és “A” kategóriás energia tanúsítvánnyal és kondenzációs cirkó kazánnal rendelkezik. A lakás kétszintes, modern, minimál stílusú, jó elosztású, igényes kivitelezésű, napfényes. A felső szint teljes belmagasságú (nem tetőtéri).

A lakás lakóterülete 147 m2. Nappalival és a 4 szobával rendelkező lakásban kényelmesen elfér egy család. Mindkét szinten van wc, mely szintén a kényelmet szolgálja. A földszinten található a tágas amerikai konyhás nappali, wc, előszoba, lépcsőház, háztartási helység, 1 szoba, 20 nm-es terasz és garázs. Az emeleten található a 3 szoba, fürdőszoba, wc és 2 gardrób.