Veresegyház Szurdok utca

ELKELT!!!

Cím: 2112. Veresegyház, Szurdok utca

Ingatlan jellege: Családi ház
Telek alapterület: 1700 m²
Lakás alapterület: 250 m²
Szintek száma: 2
Szobák száma: Nappali + 5 szoba

A ház építésénél előtérbe kerültek az az új technológiák alkalmazása, mint a 3 légkamrás műanyag hőszigetelő ablakok, 15 cm vastag homlokzati hőszigetelés, kondenzációs cirkó kazán.
Továbbá a kényelmes lakótér kialakítására is gondoltunk, mint térkövezett gépkocsi beálló, riasztó előkészítés, klíma előkészítés, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor.

Veresegyház nyugodt, újépítésű családi házas övezetében épülő családi ház eladó.

A ház 1700 nm-es telken helyezkedik el és “A” kategóriás energia tanúsítvánnyal és kondenzációs cirkó kazánnal rendelkezik. A ház kétszintes, modern, minimál stílusú, jó elosztású, igényes kivitelezésű, napfényes. A felső szint teljes belmagasságú (nem tetőtéri). A ház lakóterülete 250 m2. Nappalival és az 5 szobával rendelkező lakásban kényelmesen elfér egy család. Mindkét szinten van wc, mely szintén a kényelmet szolgálja. A földszinten található a tágas amerikai konyhás nappali, kamra, gardrób, fürdőszoba, 2 vendégszoba, szauna, wc, gépészeti helység és 30 nm terasz, garázs Az emeleten található a 3 szoba, 2 fürdőszoba, 5 gardrób. Burkolatok, szaniterek még választhatóak.

A ház kulcsrakész állapotban eladva.