Viola utca 71. 2-es számú lakás

ELKELT!

Cím: 1162. Budapest, Viola utca 71. (2 számú lakás)

Ingatlan jellege: 3 lakásos társasház.
Telek alapterület: 313 m2
Lakás alapterület: 150 m2
Szintek száma: 2
Szobák száma: Nappali + 4 szoba

A XVI. kerület kimondottan csendes, rendezett részén épülő triplex házban lakás eladó. Nagyon jó közlekedési összeköttetés a központtal, a buszmegálló gyalog könnyen elérhető.

A ház 313 nm-es telken helyezkedik el és kondenzációs cirkó kazánnal rendelkezik.

A lakás kétszintes, modern, minimál stílusú, jó elosztású, igényes kivitelezésű, napfényes. A felső szint teljes belmagasságú (nem tetőtéri).

A lakás lakóterülete 150 m2. Nappalival és a 4 szobával rendelkező lakásban kényelmesen elfér egy család. Mindkét szinten van fürdőszoba, mely szintén a kényelmet szolgálja.

A földszinten található a tágas amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdőszoba, előszoba, lépcső, 22 nm-es terasz, és egy tároló helyiség.

Az emeleten található 4 szoba, fürdőszoba és egy gardrób és egy 9 m2 erkély.

Olasz-spanyol burkolatok, szaniterek még választhatóak.

A ház, ill. a lakás építésénél előtérbe kerültek az az új technológiák alkalmazása, mint a, 6 légkamrás 3 rétegű emelt hőszigetelésű műanyag ablakok, Porotherm 30 cm-es falazat 13 cm Dryvit réteggel, energiatakarékos kondenzációs cirkó kazán.

Továbbá a kényelmes lakótér kialakítására is gondoltunk, mint saját, önálló leválasztott kert rész, térkövezett gépkocsi beálló 1 autó részére, riasztó előkészítés, klíma előkészítés, napelem előkészítés, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor.

Fényképekkel dokumentált kivitelezés.